textura granulosa

Delicte d'amenaces

Article 171 del Codi Penal.

"1. Les amenaces d'un mal que no constitueixi delicte seran castigades amb pena de presó de tres mesos a un any o multa de sis a 24 mesos, ateses la gravetat i circumstància del fet, quan l'amenaça sigui condicional i la condició no consisteix una conducta deguda. Si el culpable ha aconseguit el seu propòsit se li imposa la pena a la meitat superior.

 

2. Si algú exigeix ​​d'un altre una quantitat o recompensa sota l'amenaça de revelar o difondre fets referents a la seva vida privada o relacions familiars que no siguin públicament coneguts i que puguin afectar la seva fama, crèdit o interès, serà castigat amb la pena de presó de dos a quatre anys, si ha aconseguit el lliurament de tot o part del que s'exigeix, i amb la de quatre mesos a dos anys, si no ho aconsegueix [...]"

 

Com treballem?

  • L'ASSESSOREM des del primer moment per tal de prendre la decisió més adequada en relació al seu cas. Resolem els seus dubtes. 

  • L'ACOMPANYEM durant tot el procediment per garantir una correcta aplicació del dret. Vetllem per la seva tranquilitat.   

  • LLUITEM pels seus interessos en qualsevol fase del procediment judicial o extrajudicial. Ens avalen els bons resultats. 

Si necessita un advocat especialista en delictes d'amenaces no dubti en contactar amb nosaltres per tal de començar a TREBALLAR JUNTS

eberhard-grossgasteiger-y2azHvupCVo-unsplash_edited.jpg

VA & MUÑOZ 

ADVOCATS