Papeles en blanco

Querelles

La querella és aquell acte que pretén, no només posar en coneixement del jutge la comissió d'uns fets delictius, sinó que a més aspira posicionar-se com a part en el procediment penal.

 

La persona qui interposa la querella se la coneix com a querellant i la persona qui la rep, querellat i, mentre que la denúncia és una obligació, la querella és un acte voluntari.

 

A través d'aquest mecanisme s'acusa directament algú per la comissió d'uns fets delictius i el querellant es posiciona com a Acusació particular. Per això és necessari complir una sèrie de requisits que no es troben presents a la denúncia:

 

- Intervenció d'advocat i procurador.

- Presentació per escrit.

- Presentació de documents i proves.

Com treballem?

  • L'ASSESSOREM des del primer moment per tal de prendre la decisió més adequada en relació al seu cas. Resolem els seus dubtes. 

  • L'ACOMPANYEM durant tot el procediment per garantir una correcta aplicació del dret. Vetllem per la seva tranquilitat.   

  • LLUITEM pels seus interessos en qualsevol fase del procediment judicial o extrajudicial. Ens avalen els bons resultats. 

Si necessita un advocat especialista en la redacció de querelles no dubti en contactar amb nosaltres per tal de començar a TREBALLAR JUNTS

eberhard-grossgasteiger-y2azHvupCVo-unsplash_edited.jpg

VA & MUÑOZ 

ADVOCATS